2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantımız Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Fatih ALTUN, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Sultan TAŞÇI, Fakülte Dekanımız, Dekan Yardımcılarımız ve Akademik personelimizin katılımları ile gerçekleştirildi.

Fakülte Konferans Salonu’nda düzenlenen kurul toplantısında Dekanımız Prof. Dr. İbrahim BAYAZT fakültemizde tamamlanan ve devam eden projeler hakkında bilgiler sundu. Rektörümüz Prof. Dr. Fatih ALTUN ise yaptığı konuşmada yönetim olarak kendi enerjisini üreten projeler yapacaklarına dikkat çekerek, Üniversitemizde yapılması planlanan çalışmalar ve projeler hakkında akademisyenlere bilgiler verdi.

Konuşmasının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Fatih ALTUN, akademisyenlerimizin talep ve isteklerini dinledi. Akademik kurul toplantısı, unvan değişikliği alan öğretim üyelerimize cübbe giydirilmesi ve bilimsel çalışmaları nedeniyle akademik teşvik alan öğretim üyelerimize plaket takdiminin ardından sona erdi.

11 Ocak 2023 Çarşamba