13 Ekim 2022 Tarihli Erasmus öğrenim ve staj hareketliliği konularında bilgilendirme semineri

13 Ekim 2022 Perşembe saat 15.00’da fakültemiz konferans salonunda Uluslararasılaşma ve Hareketlilik Komisyonu tarafından fakülte öğrencilerimize yönelik Erasmus öğrenim ve staj hareketliliği konularında bilgilendirme semineri düzenlenmiştir. Sunuculuğunu Doç. Dr. Gürkan Moralı hocamızın yaptığı seminere, dekan yardımcılarımızdan Doç. Dr Serhat Aydın hocamız, Dış İlişkiler Ofisi Başkanlığında görevli Erasmus koordinatörleri Öğr. Gör. Betül Mete ve Öğr. Gör. H. Mehmet Tanç hocalarımız, komisyon üyelerimiz ve değerli öğrencilerimiz katılmıştır. Seminerin birinci oturumunda Öğr. Gör. Betül Mete, Erasmus öğrenim ve staj hareketliliği konusunda öğrencilerimizi bilgilendirirken, seminerin ikinci oturumunda da Erasmus öğrenim ve staj hareketliliği kapsamında yurt dışından dönmüş olan öğrencilerimizden Gökçe Fidan, Esra Nur Çınar, İrem Merve Nur Bağrıaçık, Kübra Abal, Adem Eliaçık ve Mert Sidar deneyimlerini paylaşmışlardır.

.

20 Ekim 2022 Perşembe