Kanka İle Kansere Karşı Birlikte konferansı

Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngiliz Dili Eğitimi Ana bilim dalı 4. Sınıf öğrencilerinin Topluma Hizmet dersi kapsamında hazırlanan "Kanka İle Kansere Karşı Birlikte" konferansı 29.12.2022 tarihinde fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirildi. Konuşmacılar olarak Kanka derneği yönetim kurulu başkanı Prof. Dr. Musa Karakükçü, başkan yardımcısı Prof Dr. Ekrem Ünal, dernek gönüllülerinden Felsefe Öğretmeni Yasin Örer, Matematik Öğretmeni Ali Çetinkaya, Klinik Araştırmaları Koordinatörü Nesrin Eravcu ve kök hücre bağışçı kazanım sorumlusu Behlül Budak katıldığı etkinlikte kan kanseri, çocuklarda lösemi, kanka derneği ve gönüllülük gibi konular ele alındı. Konferans katılımcıların sorularının alınmasıyla sona erdi.

Başlama Tarihi : 02 Ocak 2023 Pazartesi 14:30
Bitiş Tarihi : 02 Ocak 2023 Pazartesi 15:55