İngilizce Öğretmeni Adaylarına Kütüphane Kullanıcı Eğitimi

Fakültemiz bünyesinde bulunan kütüphanemizin daha uzun süre açık kalması, dolaylı olarak öğrencilerimizin kütüphane hizmetlerinden daha çok yararlanabilmesi amacıyla, Fakültemiz İngilizce Öğretmeni Adayları Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Güz dönemi boyunca kütüphanede verilen hizmetlere destek verecektir. Bu kapsamda 03 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 15.30'da Fakültemiz İngilizce Öğretmeni Adaylarına Erciyes Üniversitesi Kadir Has Merkez Kütüphanesinde Öğr. Gör. Esra Yazıcı tarafından kütüphane kullanıcı eğitimi verilmiştir. Eğitimde genel olarak kütüphane alt yapısı, ödünç alma-verme sistemi, basılı kaynaklar ve online veri tabanlarının kullanımına ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Başlama Tarihi : 03 Kasım 2021 Çarşamba 15:00
Bitiş Tarihi : 03 Kasım 2021 Çarşamba 15:00