İngilizce öğretmenlerini hedefleyen PGELT Konferansı

Erciyes Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Yabancı Diller Eğitimi ABD tarafından yürütülen, Onursal Başkanlığını Doç. Dr. Erdem Akbaş’ın, Genel Başkanlığını Öğr. Gör. Mustafa Özer’in, Konferans Başkanlığını Arş. Gör. Sercan Volkan Şahin’in yaptığı ve İngilizce öğretmenlerini hedefleyen PGELT konferansı düzenlenmiştir.

Lisans, Yüksek lisans, doktora düzeyindeki İngilizce dil öğretmenleri ve öğretmen adaylarını bilgilendirmek ve desteklemek amacıyla düzenlenen etkinlikte Bursa Uludağ Üniversitesinden Prof. Dr. Esim Gürsoy ve Gazi Üniversitesinden Prof. Dr. Cem Balçıkanlı, katılımcılara sunumlar yapmıştır. İngilizce öğretmenlerinin rolü, öğretim stratejileri ve öğrenci etkileşimi gibi konulara odaklanan oturumlar, katılımcılar arasında canlı bir tartışma ve bilgi paylaşımı ortamı sağlamıştır.

Başlama Tarihi : 31 Mayıs 2024 Cuma 16:22
Bitiş Tarihi : 31 Mayıs 2024 Cuma 16:50