Fakültemiz Uluslararasılaşma ve Hareketlilik Komisyonu kapsamında yabancı uyruklu öğrencilerimizle fakültemiz bahçesinde tanışma etkinliği

Fakültemiz Uluslararasılaşma ve Hareketlilik Komisyonu kapsamında dekanımız sayın Prof. Dr. İbrahim BAYAZIT, dekan yardımcılarımız sayın Doç. Dr. Serhat AYDIN ve sayın Dr. Öğr. Üyesi Emre TOPRAK ve komisyon üyelerimizin de katılımıyla fakültemizde öğrenim görmekte olan yabancı uyruklu öğrencilerimizle fakültemiz bahçesinde tanışma etkinliği düzenlenmiştir. Etkinliğe farklı ülkelerden gelen birçok öğrenci katılmıştır. Dekan, dekan yardımcılarımız ve öğretim üyelerimiz öğrencilerimizle tanışarak, eğitim-öğretim, fakülteye uyum ve oryantasyon konularıyla ilgili olarak öğrencilerimizin fikir ve görüşlerini almışlardır. Önümüzdeki dönemler için ise yabancı öğrencilerimize yönelik düzenlenebilecek etkinlikler ve yapılabilecek çalışmalar konusunda öğrencilerimizle fikir alış-verişinde bulunmuşlardır.

Başlama Tarihi : 02 Kasım 2022 Çarşamba 17:35
Bitiş Tarihi : 02 Kasım 2022 Çarşamba 17:45