Fakültemiz Sosyal Bilgiler Öğretmenliği son sınıf öğrencilerimiz gerçekleştirdikleri TÜBİTAK projelerini uluslararası kongrede sundular

Fakültemizin Sosyal Bilgiler Öğretmenliği programında öğrenim gören son sınıf öğrencileri Leylanur AÇIKGÖZ ile Ayşen BAYTEMUR TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında Arş. Gör. Dr. Emine YAVUZ'un danışmanlığında hazırladıkları projenin bulgularını 21-23 Mayıs 2022 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilen 15. Uluslararası Eğitim Camiası Sempozyumu'nda iki adet sözlü bildiri olarak sundular. Öğretmen adaylarımızı ve öğretim elemanımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Başlama Tarihi : 21 Mayıs 2022 Cumartesi 09:00
Bitiş Tarihi : 23 Mayıs 2022 Pazartesi 17:00