Eğitim Fakültesi Mezuniyet Töreni

Eğitim Fakültesi olarak düzenlediğimiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni ile Fen Bilgisi, Matematik, İngilizce, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Sınıf Öğretmenliği programlarımızı başarıyla tamamlayan toplam 457 öğrencimizi meslek yaşamına uğurladık.

Erciyes Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine; 28. dönem Kayseri Milletvekili Dr. Murat Cahid Cıngı, Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Kayseri İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Dr. Yüksel Yiğit, İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse ve Fakülte Dekanımız Prof. Dr. İbrahim Bayazıt ile akademisyenler, aileler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende Kayseri Milletvekili Dr. Murat Cahid Cıngı, Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun ve Dekanımız Prof. Dr. İbrahim Bayazıt birer konuşma yaparak öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ettiler; meslek yaşamlarına ve kariyer gelişimlerine ilişkin mezunlarımıza tavsiyelerde bulundular. Konuşmaların ardından Fakültemizi birincilikle bitiren Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü öğrencisi Şerife Dayı mezuniyet kütüğüne plaket çaktı. Coşku ve heyecan içinde geçen mezuniyet törenimiz öğrencilerimize diplomalarının verilmesinin ardından sona erdi.

Başlama Tarihi : 14 Ağustos 2023 Pazartesi 14:00
Bitiş Tarihi : 14 Ağustos 2023 Pazartesi 16:00