Çök Kapan Tutun Deprem ve Yangın Tatbikatı

Fakültemiz, İl AFAD Müdürlüğü, Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve Erciyes Üniversitesi Enstitüleri işbirliğinde 28.12.2022 tarihinde Fakültemiz Konferans Salonunda “Afet Farkındalık Eğitimi” semineri düzenlenmiş ve ardından Deprem-Yangın tatbikatları yapılmıştır. Seminerde Kayseri ve İli Çevresinde en sık görülen afet türleri ve yönetimi etkileşimli bir şekilde katılımcılarla paylaşılmış, AFAD Akıllı Cihaz Uygulaması tanıtılmış, öğrenciler AFAD gönüllüsü olmak için teşvik edilmiş ve Fakültemiz ile AFAD işbirliğinde son sınıf öğretmen adaylarımıza sunulması planlanan Uzman AFAD Gönüllüsü olma sertifika programı projesi hakkında bilgi verilmiştir. Programda AFAD adına Kayseri AFAD Planlama ve Zarar Azaltma Şube Müdürü Rıfat Genç ve Eğitim Şube Müdürü Serkan KULAK sunumlar yapmıştır. Öğrencilerin ve personelin ilgi gösterdiği programda katılımcılara ayrıca Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri tarafından yangın söndürme bilgilendirmesi ve tatbikatı yaptırıldı.

Başlama Tarihi : 29 Aralık 2022 Perşembe 10:53
Bitiş Tarihi : 29 Aralık 2022 Perşembe 10:55