24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı

Fakültemizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ’ın, öğretim üyelerimizin, öğretmenlerimizin, fakülte idari personelimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

İstiklal Marşı, saygı duruşu ve Dekanımız Prof. Dr. İbrahim BAYAZIT ve Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ’ın konuşmalarıyla başlayan programımız Fakültemiz mezunlarından Şenay ŞAHİNER’in “Dünyanın Bütün Çiçekleri” başlıklı şiir dinletisi ile devam etmiştir. Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Remzi KILIÇ’ın konuşması ve Fakültemiz öğrencilerinin oratoryo gösterisinin ardından Emekli Öğretmen İdris DOĞAN’ın konuşması ile süren programımız Kayseri Güzel Sanatlar Lisesi’nin müzik dinletisi ve tüm katılımcıların birlikte koro halinde Öğretmen Marşını icra etmesinin ardından nihayetlenmiştir.

Fakültemiz öğretim üyeleri günü Botanik Alakart restoranda verilen akşam yemeği buluşması ile tamamlamışlardır.

.

Başlama Tarihi : 24 Kasım 2021 Çarşamba 15:00