2023-2024 Mezuniyet Töreni
2023-2024 Mezuniyet Töreni

Fakültemiz tarafından 19. dönem mezuniyet töreni düzenlendi. Fen Bilgisi Öğretmenliği, Matematik Eğitimi Öğretmenliği, İngilizce Öğretmenliği, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Öğretmenliği, Sosyal Bilgiler Öğretmenliği, Türkçe Öğretmenliği ve Sınıf Öğretmenliği programlarımızı başarıyla tamamlayan toplam 450 öğretmenimizi meslek yaşamına uğurladık.

Erciyes Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine; Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun ile öğretim üyeleri, aileler ve öğrenciler katıldı.

Törenin açılışında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Üniversitemizin başarıları hakkında bilgi verdi. Erciyes Üniversitesi’nin yapay zekâ ve savunma sanayi alanında yaptığı çalışmalar ile adından söz ettiren bir üniversite olduğunun altını çizen Rektörümüz Prof. Dr. Altun, mezun olan öğrencileri ve ailelerini tebrik etti. Rektörümüz Prof. Dr. Altun, “Çok önemli bir mesleğe sahipsiniz. Ömür boyu öğrenme ve kendinizi sürekli geliştirme süreçleri çok önemlidir. Mesleğinizi sevmeyi hiçbir zaman unutmayın” dedi.

Mezunlar adına Sınıf Öğretmenliği Programı son sınıf öğrencisi Mustafa Hastürk konuşma yapmasının ardından öğrencilere diplomaları verildi.

Tören, öğrencilerin keplerini hep birlikte fırlatmalarının ardından sona erdi.











Başlama Tarihi : 13 Haziran 2024 Perşembe 17:05
Bitiş Tarihi : 13 Haziran 2024 Perşembe 17:55