Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 2021 Yılı Mezunlarımız Gerçekleştirdikleri TÜBİTAK Projelerini Uluslararası Kongrede Sundular

Sosyal Bilgiler Öğretmenliği programımızdan 2021 yılında mezun olan Dilara Ulucan, Şeyma Eraslan ve Hacer Dur TÜBİTAK 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında Arş. Gör. Galip ÖNER'in danışmanlığında hazırladıkları üç farklı projenin bulgularını Antalya'da gerçekleştirilen Uluslararası Pegem Eğitim Kongresi'nde (IPCEDU-2021) sözlü bildiri olarak sundular.

Nur Yıldırım, Sadık Karayel, Nezaket Şeyma Şahin, Tuğyan İlknur Adıgüzel, Tarık Yıldız ise gerçekleştirdikleri iki farklı TÜBİTAK projesinin bulgularını ise Uluslararası Coğrafya Eğitimi Kongresi’nde çevrimiçi sözlü bildiri olarak sunmuşlardır.

Mezunlarımızı tebrik eder, nice başarılar dileriz.

01 Kasım 2021 Pazartesi