Sosyal Bilgiler Öğretmen Adaylarımızın 6 Projesi TÜBİTAK Tarafından Destek Kazandı

Fakültemizin Sosyal Bilgiler Öğretmenliği programında öğrenim gören 2., 3. ve 4. sınıf öğretmen adaylarımızın TÜBİTAK 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2021/1 kapsamında hazırladıkları 6 proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır.

Ayşenur Karaağaç (Yürütücü), Gözde Kaplan (Yürütücü), Murat Özbudak (Yürütücü), Öznur İrak (Yürütücü), Emrah Akkaş (Yürütücü) Arş. Gör. Galip ÖNER danışmanlığında; Leylanur Açıkgöz (Yürütücü) ile Ayşen Baytemur (Araştırmacı) ise Arş. Gör. Dr. Emine YAVUZ danışmanlığında projelerini gerçekleştireceklerdir.

Öğretmen adaylarımızı ve öğretim elemanlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

08 Kasım 2021 Pazartesi
Toplam 0 görüntüleme