Öğretmen Adaylarımızın 18 Projesi TÜBİTAK Tarafından Destek Kazandı

Fakültemizin Sosyal Bilgiler Öğretmenliği programında öğrenim Ayşenur ÇEVİK, Beyza ŞAHİN, Büşra Nur TOPRAKSEVEN, Elif EFE, Esra ÇİL, Fatma Gül KARAKAYA, Fatma YÜCEBAŞ, Havanur GÜNAY, Havva AKKUŞ, Hüseyin KILIÇ, Tuğba AYRI ve Zeynep AYDIN'ın yürütücülüğünde, Arş. Gör. Dr. Galip ÖNER'in danışmanlığında hazırlanan 12 proje; Türkçe Öğretmenliği programında öğrenim gören Gizem BÜYÜKDOĞAN ve Türkan ÜLGÜDÜR'ün yürütücülüğünde, Doç. Dr. Mehmet ALi BAHAR'ın danışmanlığında hazırlanan 2 proje; Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık programında öğrenim gören Zehra GÖKDEMİR ve Naime GÜL'ün yürütücülüğünde, Arş. Gör. Dr. Emine YAVUZ'un danışmanlığında hazırlanan 2 proje; Fen Bilimleri Öğretmenliği'nde öğrenim gören Rumeysa Ayça DOĞAN yürütücülüğünde, Doç. Dr. Aslı Saylan KIRMIZIGÜL danışmanlığında hazırlanan 1 proje ile İngilizce Öğretmenliği programında öğrenim gören Fatma Yaren DONAN'ın yürütücülüğünde, Dr. Öğr. Üyesi Erdem AKBAŞ'ın danışmanlığında hazırlanan 1 proje olmak üzere toplamda 18 proje TÜBİTAK 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2021/2 kapsamında TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır.

Öğretmen adaylarımızı ve danışmanlığını gerçekleştiren öğretim elemanlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

25 Mayıs 2022 Çarşamba
Toplam 0 görüntüleme