Kariyer Yönlendirme ve Bilgilendirme Merkezi Müdürlüğü (Kaybimer) Eğitimlerine Ait Takvim Duyurusu

Merkezimiz ve İş Kur İş Kulübü ile yapılan protokol çerçevesinde Üniversitemiz öğrencilerine yönelik düzenlenen eğitimlere ait takvim ekteki gibidir. Takvimde eğitim için yer planlaması olmayan fakültelerimizin belirtilen gün ve saatler için eğitim yapılacaktır. Eğitim sonunda öğrencilerimize katılım belgesi verilecek olup, eğitimler ücretsizdir. Eğitimlerden faydalanmak isteyen öğrencilerimizin 0 553 221 63 91 ve 0 544 325 08 19 numaralı telefonlardan kayıt yaptırmaları gerekmektedir bilgilerinize.

01 Kasım 2022 Salı