2024-2025 Ziya Eren Eğitim Fakültesi İhtiyaç/Yemek Bursu Başvuru Duyurusu

BURS BAŞVURUSU

Değerli Öğrencilerimiz,

Fakültemiz öğrencilerine akademik başarı bursu, ihtiyaç bursu ve yemek bursu olmak üzere üç kategoride burs verilecektir. Burs başvuruları ve değerlendirme süreci, Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Burs Başvuru ve Değerlendirme Kılavuzu ilkelerine göre yürütülecektir. İlgili kılavuz Ek-1’de yer almaktadır. Burs başvuruları 8-15 Ekim 2024 tarihleri arasında Ek-2’de yer alan link kullanılarak online olarak yapılacaktır. Akademik başarı bursunu almaya hak kazanan öğrenci listesi Ek-3’te sunulmuştur. Akademik başarı bursu almaya hak kazanan öğrenci, ihtiyaç/yemek bursuna başvuruda bulunmamalıdır. Akademik başarı bursu almaya hak kazanan ve ihtiyaç/yemek bursuna başvuran öğrencilerden istenilen kanıtlayıcı belgeler Ek-4’te verilmiştir. Belgeleri belirtilen sürede teslim etmeyen veya belgelerde eksiklik/yanlışlık olan öğrencilerin burs başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Bilgilerinize sunulur.

Ek-1 Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Burs Başvuru ve Değerlendirme Kılavuzu.docx

Ek-2 Burs Başvuru Formu İçin Tıklayınız

Ek-3 Akademik Başarı Bursu Alacak Öğrenci Listesi.xlsx