2024-2025 Yabancı Uyruklu Öğrenci Yemek Bursu

Değerli Öğrencilerimiz,

Fakültemiz programlarında öğrenim görmekte olan yabancı uyruklu öğrencilere üniversitemiz Rektörlüğü tarafından yemek bursu verilecektir. Burs başvuruları 15 Ekim 2024 tarihine kadar Ek-1’de yer alan link kullanılarak online olarak yapılacaktır. Yemek bursuna başvuran öğrencilerden istenilen kanıtlayıcı belgeler Ek-2’de verilmiştir. Yemek bursu başvurusunda bulunan öğrencilerin kanıtlayıcı belgeleri 15 Ekim 2024 tarihine kadar burs ofisine (AZ13) teslim etmeleri gerekmektedir. Belgeleri belirtilen sürede teslim etmeyen öğrencilerin burs başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Yemek bursu almaya hak kazanan öğrencilerin burstan yararlanabilmesi için Bank 24 Jet Kartının bulunması ve bir eğitim-öğretim döneminde yemek yiyebileceği toplam gün sayısının en az % 70’inde öğrenci yemekhanesinden yararlanması gerekmektedir. Aksi taktirde yemek bursu dönem sonunda iptal edilecektir. Bilgilerinize sunulur.

Ek-1 Burs Başvuru Formu İçin Tıklayınız

Ek-2 İstenilen Kanıtlayıcı Belgeler.docx