19.01.2023 Tarihli Fakülte Kalite Komisyonu Toplantısı

19.01.2023 Perşembe günü saat:09.30’da Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Serhat AYDIN başkanlığında , Kalite Komisyon Koordinatörü Prof. Dr. Oktay BEKTAŞ, Kalite Komisyon Koordinatör Yardımcıları Doç. Dr. Ahmet YAMAÇ ve Arş. Gör. Dr. Dürdane TOR, Kalite komisyon üyeleri ve Fakülte Öğrenci Temsilerinin katılımıyla Fakülte Kalite komisyonu toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda, 2022 Birim İç Değerlendirme Raporunun (BİDR) nasıl yazılacağı hakkında bilgi paylaşımında bulunulmuş, Fakülte Kalite Komisyon Üyeleri arasında görev dağılımı yapılmıştır. Fakülte Öğrencilerinden Şevval DAĞDELEN, Büşra GÖKÇE, Sinem TOPTAŞ, Zeynep DURMUŞ, Nur Cemre POLAT, Mustafa HASTÜRK ve Esra DEMİR’ den oluşan Fakülte Öğrenci Kalite Komisyonu kuruldu.

19 Ocak 2023 Perşembe