01.04.2022 Tarihli Uluslararasılaşma ve Hareketlilik Komisyonu Yabancı Uyruklu Öğrencilerle Tanışma Toplantısı

01.04.2022 Cuma günü saat 11.00'de Uluslararasılaşma ve Hareketlilik Komisyonu çalışmaları kapsamında, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Serhat AYDIN başkanlığında, Komisyon Koodinatörü Dr. Naime Elcan KAYNAK, komisyon üyeleri ve öğrencilerin katılımıyla yabancı uyruklu öğrencilerle tanışma toplantısı düzenlendi. Toplantıya fakültemizde okuyan Suriye, Türkmenistan, Gürcistan, Azerbaycan, Afganistan gibi birçok ülkeden öğrenci katıldı. Toplantıda komisyon ve öğrenciler arasında tanışma yapıldı. Öğrencilerin Fakültemizde karşılaştıkları sorunlar ve ihtiyaçları üzerine durum değerlendirilmesi yapılarak, bundan sonraki süreçte yabancı uyruklu öğrencilerin okulumuza uyum ve aidiyetini artırmak için gerekli olan adımlar ve etkinlikler konusunda fikir alışverişi yapıldı.

01 Nisan 2022 Cuma
Toplam 0 görüntüleme