Yemek Bursu Duyurusu.

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından verilecek yemek bursundan yararlanmak isteyen öğrencilerin aşağıdaki linkte yer alan Başvuru Formu’nu 20.10.2022 tarihine kadar doldurması gerekmektedir. İhtiyaç Bursu Başvuru Formu’nu dolduran öğrencilerin yeniden başvuruda bulunmasına gerek yoktur, değerlendirmelerde önceki başvuru formları dikkate alınacaktır. Yemek Bursu’na Yabancı Uyruklu öğrenciler de başvuruda bulunabilecektir. Yapılan ön değerlendirmeler sonucunda burs alması uygun görülen öğrencilere e-posta/SMS ile bilgi verilecektir. Kendisine e-posta/SMS ulaşan öğrencilerin 26.10.2022 tarihine kadar kanıtlayıcı belgeler ile birlikte (Eğitim Fakültesi Zemin Kat A-Z13 nolu ofiste Sena Nur KALKAN’a) başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Burs alacak öğrenciler burs komisyonuna teslim edilen evraklar üzerinden yapılacak değerlendirmeler sonucunda belirlenecektir.

İstenilen belgelerde eksiklik/yanlışlık olması veya belgelerin zamanında teslim edilmemesi elenme nedenidir. Burs hakkı kazanan öğrencilerin Bank 24 Jet Kartı’nın bulunması gerekmektedir. Yemek Bursu’ndan yararlanacak öğrencinin, bir eğitim-öğretim döneminde yemek yiyebileceği toplam gün sayısının en az % 70’inde öğrenci yemekhanesinden yararlanması gerekmektedir, aksi durumda öğrencilerin bursları dönem sonunda iptal edilecektir.

Yemek Bursu Formunu Doldurmak İçin Tıklayınız.

14 Ekim 2022 Cuma