"Üniversite Öğrencilerinin Pandemi Sürecinde Ruh Sağlığını Etkileyen Faktörlerin İncelenmesi" adlı Araştırma Anketi

Araştırma Anket Linki: https://forms.gle/QCGXFXieksgCJzdKA

Bilgilendirilmiş Gönüllü Olur Formu

Sizi Erciyes Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (ERREM) tarafından yürütülen “Üniversite Öğrencilerinin Pandemi Sürecinde Ruh Sağlığını Etkileyen Faktörlerin İncelenmesi” adlı araştırmaya davet ediyoruz. Bu araştırmanın amacı, üniversite öğrencilerinin pandemi sürecinde, psikolojik sağlık düzeylerinin ve bu düzeyi etkileyen faktörlerin belirlenmesidir. Bu kapsamda, çalışmamız düşünce, duygu ve inanç dünyanızla ilgili sorular içermektedir.
Araştırmaya katılım için sizden tahminen 10-15 dakika ayırmanız istenmektedir. Çalışmanın amacına ulaşması için sizden beklenen herhangi bir baskı veya zorlama olmaksızın, çalışmada yer alan sorulara samimi bir şekilde cevap vermenizdir. Bu araştırmada yer almak tamamen sizin isteğinize bağlıdır. Bu çalışma kapsamında soruları cevaplamadan önce, aşağıda yer alan onay kutucuğunu işaretleyerek, çalışmaya katılımınızı onaylamanız gerekmektedir. Formu okuyup onaylamanız, araştırmaya katılmayı kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir. Fakat, çalışmaya katılmama veya katıldıktan sonra herhangi bir anda çalışmadan çıkma hakkına sahipsiniz.
Bu çalışmada kişisel verilerle ilgilenilmemektedir. Elde edilecek bilgiler tamamen araştırma amacı ile kullanılacak olup kişisel bilgileriniz gizli tutulacaktır.
Çalışma ile ilgili bilgi almak veya herhangi bir olumsuz durumu bildirmek amacıyla araştırma sorumlusu Dr. Mustafa Atak ile iletişime geçebilirsiniz.

mail: mustafaatak@erciyes.edu.tr                      telefon: 03524379341

09 Mayıs 2022 Pazartesi