Fakültemiz 2022-2023 Yılı Araştırma Performansı ve Araştırma Hedefleri Eylem Plan Toplantısı

Fakültemiz 2022 yılı araştırma performansı ve 2023 yılı araştırma hedefleri ve eylem planları üzerine istişare etmek üzere Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hakan POYRAZOĞLU başkanlığında Araştırma Dekanlığı yöneticilerinin, Dekanlığımızın ve Fakülte Kurulumuzun katılımı ile 07 Haziran 2023 tarihinde Fakültemize bir ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Üniversitemiz ve Fakültemizin araştırma kapasitesi, kalitesi ve iş birliğinin istişare edildiği toplantıda, Fakültemizin araştırma performansını arttırmaya yönelik tedbirler ve yol haritası değerlendirilmiştir. Bundan sonra bir takvime göre hem küçük odak gruplarıyla hem öğrencilerin de yer alacağı fakülte geneli geniş gruplar ile benzeri toplantıların yapılması kararıyla oturum sona ermiştir.

09 Haziran 2023 Cuma