Fakültemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Fakültemiz tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Sabancı Kültür Sitesinde düzenlenen programa; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hakan Aydın, Dekanımız Prof. Dr. İbrahim Bayazıt, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından programın açılışında konuşan Dekanımız Prof. Dr. İbrahim Bayazıt ,“Başöğretmen Atatürk’ün Cumhuriyeti biz kurduk onu yaşatacak ve yükseltecek olan sizlersiniz diye hitap ettiği gençliği yetiştirmek gibi büyük bir misyonu ve büyük bir sorumluluğu omuzlarımızda taşıyoruz” dedi.
Açılış konuşmasının ardından Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencileri tarafından “Türk Müziği Konseri” verildi. Yazar Faruk Karaaslan’ın söyleşisinin ardından Fakültemiz Öğr. Gör. Feride Acar’ın rehberliğinde hazırlanan drama gösterisi sergilendi. Etkinlik, çiçek ve plaket takdiminim ardından sona erdi.

Başlama Tarihi : 24 Kasım 2023 Cuma 13:00
Bitiş Tarihi : 24 Kasım 2023 Cuma 13:55