21. Uluslararası INGED İngiliz Dili Eğitimi Konferansı

Fakültemizin ev sahipliği yaptığı 21. INGED International Conference, 3-5 Kasım tarihleri arasında düzenlenmiştir. Konferans, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Bayazıt, INGED başkanı Prof. Dr. Aydan Ersöz ve Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Erdem Akbaş'ın açılış konuşmalarıyla başlamıştır. İngiliz Dili Eğitimi alanında ulusal ve uluslararası birçok konuşmacı ve katılımcının yer aldığı bu etkinlik, dil eğitimi konularında önemli sunumların, konuşmaların ve poster sunumlarının gerçekleştiği bir platform sunmuştur. Katılımcılar, dil öğretimi stratejileri, öğrenci motivasyonu, öğretim materyalleri geliştirme, ölçme ve değerlendirme, teknoloji destekli eğitim gibi konularda deneyimlerini paylaşmış ve bilgi alışverişinde bulunmuşlardır. Bu başarının temelinde yer alan, özellikle Yabancı Diller Eğitimi Bölümü öğretim üyeleri başta olmak üzere tüm katkı sunanlara teşekkür ediyoruz.

Başlama Tarihi : 03 Kasım 2023 Cuma 08:50
Bitiş Tarihi : 05 Kasım 2023 Pazar 14:50