ETKİNLİKLER

2017 yılında yayın hayatına başlayan fakültemiz yayını olan Erciyes Journal of Education'ın (EJE) "2018 Editör/Yayın Kurulu Toplantısı - 5" dergi yayın kurulu üyelerinden Doç. Dr. Oktay Bektaş, Dr. Öğr. Üyesi Sevim Sevgi, Öğr. Gör. Dr. Mehmet Emin Öztürk, Dr. Dürdane Tor, Dr. Ufuk Girgin, Arş. Gör. Yacemin Acar Çimen, Arş. Gör. Galip Öner, Arş. Gör. Murat Boran, Öğr. Görevlisi Dr. Erdem Akbaş katılımlarıyla gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda dergimizin 2018 yılında gönderilen süreçteki makalelerin incelemeleri yapıldı. Derginin makale kabul süreçlerinın tanıtımı uygulamalı olarak yapıldı.

• 09/11/2018 15:00

ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNİN BELİRLENMESİ, TANILANMASI VE BEP SÜRECİ

• 18/10/2018 00:00
  • Eğitim Fakültesi Konferans Salonu

2017 yılında yayın hayatına başlayan fakültemiz yayını olan Erciyes Journal of Education'ın (EJE) "2018 Editör/Yayın Kurulu Toplantısı - 4" dergi yayın kurulu üyelerinden Doç. Dr. Oktay Bektaş, Dr. Öğr. Üyesi Sevim Sevgi, Öğr. Gör. Dr. Mehmet Emin Öztürk, Dr. Dürdane Tor, Dr. Ufuk Girgin, Arş. Gör. Yacemin Acar, Arş. Gör. Murat Boran, Öğr. Gör. Dr. Erdem Akbaş katılımlarıyla gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda dergimizin 2018 yılında gönderilen süreçteki makalelerin incelemeleri yapıldı. Makale değerlendirme formu üzerinde çalışıldı. Derginin makale kabul süreçlerinin tanıtımı uygulamalı olarak yapıldı.

• 11/10/2018 15:00
  • Eğitim Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonu

Arş. Gör. Galip ÖNER koordinatörlüğünde fakültemiz öğrencilerine 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında "Proje Yazma Eğitimi" düzenlendi. Erciyes Teknopark'tan Uzm. Ali İhsan YOĞURT'un konuşmacı olarak yer aldığı konferansta, öğretmen adaylarına proje nasıl yazılır, geçen yıl fakültemizden yapılan başvurular ve destek programı hakkında bilgi verildi. Öğretim elemanlarının öncülüğünde öğretmen adayları konferansa yoğun bir katılım gösterdi.

• 09/10/2018 11:30
  • Eğitim Fakültesi Konferans Salonu

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı kapsamında uygulama öğrencilerinin Millî Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim öğretim kurumlarında yapacakları Öğretmenlik Uygulamasına ilişkin bilgilendirme toplantısı, ilgili uygulama öğretim elemanlarının katılımıyla 27/09/2018 tarihinde saat 17:00’da Eğitim Fakültesi Konferans salonunda Prof. Dr. Uğur BÜYÜK’ün sunumuyla gerçekleştirildi.

• 27/09/2018 17:00
  • Eğitim Fakültesi Konferans Salonu

2017 yılında yayın hayatına başlayan fakültemiz yayını olan Erciyes Journal of Education'ın (EJE) "2018 Editör/Yayın Kurulu Toplantısı - 3" dergi yayın kurulu üyelerinden Doç. Dr. Oktay Bektaş, Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Ölçü Dinçer, Dr. Öğr. Üyesi Sevim Sevgi, Öğr. Gör. Dr. Mehmet Emin Öztürk, Dr. Dürdane Tor, Arş. Gör. Yacemin Acar Çimen, katılımlarıyla gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda dergimizin 2018 yılı yayın politikası, değerlendirme kriterleri belirlendi. Süreçteki makalelerin incelemeleri yapıldı. Derginin makale kabul süreçleri ve tanımları yapıldı.

• 06/09/2018 15:00
  • Eğitim Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonu

2017 yılında yayın hayatına başlayan fakültemiz yayını olan Erciyes Journal of Education'ın (EJE) "2018 Editör/Yayın Kurulu Toplantısı - 2" dergi yayın kurulu üyelerinden Doç. Dr. Oktay Bektaş, Dr. öğr. Üyesi Zeynep Ölçü Dinçer, Dr. Öğr. Üyesi Sevim Sevgi, Öğr. Gör. Dr. Erdem Akbaş, Öğr. Gör. Dr. Mehmet Emin Öztürk, Arş. Gör. Dr. Gürkan Tabak ve Arş. Gör. Galip Öner, Arş. Gör. Yacemin Acar Çimen, katılımlarıyla gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda dergimizin 2018 yılı yayın politikası ve görev dağılımları belirlendi. Derginin makale kabul süreçleri ve tanımları yapıldı.

• 19/08/2018 15:30
  • Dekanlık Toplantı Salonu