ETKİNLİKLER

Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü tarafından ‘İngilizce Öğretmenliği Seminer Günleri’ (ELT Seminar Days) kapsamında, bölüm öğrencilerine ve elemanlarına yönelik ‘İngiliz Dili Öğretmen Eğitiminde Yansıtıcı Uygulamalar’ konulu seminer ve atölye çalışması düzenlenmiştir. Yaklaşık 160 kişinin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte, Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Başkanı ve İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Ayşe KIZILDAĞ, bölüm öğrencilerine yansıtıcı uygulamalar ve bunların İngilizce Öğretmen eğitiminde nasıl kullanılabileceği ilgili bilgiler sunmuştur. Program, Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Başkanı Sayın Prof. Dr. Hüseyin ARAK’ın davetli konuşmacı sayın Dr. Öğr. Üyesi Ayşe KIZILDAĞ’a teşekkür belgelerinin takdimi ile sona ermiştir.

• 04/12/2019 00:00
  • Eğitim Fakültesi Seminer Salonu

• 27/11/2019 00:00

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI

• 25/11/2019 10:00

Erciyes Üniversitesi kalite güvence sisteminin sürekli iyileştirilmesi çalışmaları kapsamında Fakültemizde 2019 yılı Mart-Haziran döneminde "Akreditasyon Hazırlık Çalışmaları" sunumu 05/11/2019 tarihinde Rektörlük Konferans salonunda öğretim üyemiz Doç. Dr. Oktay BEKTAŞ tarafından yapıldı.

• 05/11/2019 00:00
  • Rektörlük Konferans Salonu

Ukrayna Devlet Üniversitesi Akademisyenleri ve farklı branşlarda öğretmenler Türk Eğitim Sistemi ve Öğretmen yetiştirme politikaları hakkında bilgi almak için fakültemizde çalışma ziyareti gerçekleştirdiler.Bu ziyaret kapsamında ayrıca ikili işbirliği ve ortak projeler yürütülmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

• 14/10/2019 00:00
  • Eğitim Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonu

İlimiz Sağlık Müdürlüğü tarafından Fakültemiz öğrenci ve öğretim üyelerine Organ Bağışı konusunda bilgilendirme konferansı verildi.

• 07/10/2019 00:00
  • Eğitim Fakültesi Konferans Salonu

Üniversitemiz tarafından başlatılan Kalite Yönetim Süreci ve Akreditasyona Hazırlık Sürecinde Fakültemizce yapılan çalışmaların sunumu ve personelin sürece katılımını sağlamak üzere Dekanlığımız ve Kalite Yönetim Temsilcileri tarafından 04 Temmuz 2019 tarihinde Fakültemiz Konferans Salonunda Saat 14:00’da yapılan toplantıda süreç tanıtıldı.

• 04/07/2019 00:00