Program :Fakültemiz öğrencilerinin 5 Lisans Projesi TÜBİTAK’tan destek aldı
Düzenleyen:Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü
Program Detayı

Fakültemiz öğrencilerinin 5 Lisans Projesi TÜBİTAK’tan destek aldı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’nun (TÜBİTAK) üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmeyi amaçladığı 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında üniversitemizin Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı programında öğrenim gören üçüncü sınıf öğrencilerinin, Arş. Gör. Galip ÖNER danışmanlığında hazırlamış oldukları 4 lisans projesi, Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı programında öğrenim gören üçüncü sınıf öğrencilerinin, Arş. Gör. Dr. Gürkan MORALI danışmanlığında hazırlamış oldukları 1 lisans projesi TÜBİTAK’tan destek aldı.

Fatma Zehra YURTSEV, Şeyma BAHADIRTAŞ, Sadettin ŞİMŞEK, Onur SARIGÜL ve Bengisu AKÇAKAYA’nın proje yürütücüsü oldukları, Kenan UKUŞ, Mustafa ÖZDOĞAN ve Gülyeter CİHAN’ın ise araştırmacı olarak yer aldıkları TÜBİTAK Lisans Projelerinde öğrencilerimize başarılar diler, tebrik ederiz.