Program :Erciyes Eğitim Dergisi'nin "2018 Editör/Yayın Kurulu Toplantısı" yapıldı
Tarih :16.1.2018
Saat :13:15
Yer :Eğitim Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonu
Düzenleyen:Erciyes Eğitim Dergisi
Program Detayı

2017 yılında yayın hayatına başlayan fakültemiz yayını olan Erciyes Journal of Education'ın (EJE) "2018 Editör/Yayın Kurulu Toplantısı" Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Kasım Karaman ve Doç. Dr. Uğur Büyük ile dergi yayın kurulu üyelerinden Doç. Dr. Oktay Bektaş, Yrd. Doç. Dr. Zeynep Ölçü Dinçer, Yrd. Doç. Dr. Sevim Sevgi, Arş. Gör. Dr. Gürkan Tabak ve Arş. Gör. Galip Öner'in katılımlarıyla gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda dergimizin 2018 yılı hedefleri ve görev dağılımları belirlendi. Dergimizin yönetimine Chif-Editör olarak Doç. Dr. Oktay Bektaş'ın, Co-Editör olarak ise Zeynep Ölçü Dinçer'in getirilmesi kararlaştırıldı. Bunun yanısıra Alan Editörlüğü sistemine de geçilmesine karar verildi.