Program :Tiyatrolar ile Değerler Eğitimi
Yer :Şehir Tiyatrosu
Düzenleyen:Sosyal Bilgiler Öğretmenliği
Program Detayı
Fakültemizin Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 2. Sınıf öğrencileriyle birlikte SBÖ229 Sosyal Bilgilerde Değerler Eğitimi dersi kapsamında Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı işbirliği ile ücretsiz olarak gerçekleştirilen, Şehir Tiyatrosu'nda oynanan "Arz-ı Veda: Mehmet Akif Ersoy" adlı tiyatro gösterisine bir eğitim gezisinde bulunuldu. Arş. Gör. Galip ÖNER'in rehberliğinde düzenlenen tiyatro gezisinde özelde değerler eğitimi, genelde ise sosyal bilgiler eğitiminde tiyatrolardan nasıl yararlanılacağı hakkında bilgi verildi. Ayrıca izlenen oyunda öğretmen adayları hak, bağımsızlık, özgürlük, kararlılık, vatanseverlik, fedakarlık, yardımseverlik, dayanışma gibi değerlerin tiyatroda verildiği kanısına ulaşmışlardır.