2014-2015 eğitim-öğretim yılı Güz yarıyılı katkı payı/ öğrenim ücretlerinden  fazla tahsil edilen miktar öğrencilerimiz tarafından talep edilirse kendilerine iade edilecek, talep etmezler ise 2014-2015 Bahar yarıyılındaki katkı payları/öğretim ücretlerinden mahsup edilecektir. (Güz döneminde ödedikleri fazla miktar Bahar dönemindeki borcundan düşülecektir.)

İade almak isteyen öğrencilerimiz;  kendilerine ait IBAN numaralarını doğru şekilde 31 Ekim 2014 Cuma günü mesai saati bitimine kadar ÖBİSİS öğrenci portali “Bilgilerini Güncelle” sekmesi üzerinden girmeleri ve “Fazla Ödediğim Tutarın IBAN Nosunu Verdiğim Hesabıma Aktarılmasını İstiyorum” seçeneğini işaretlemeleri gerekmektedir.

İlgili Öğrencilere Önemle Duyurulur.

DEKANLIK