ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2014-2015 eğitim-öğretim yılı Güz Döneminde mazeret kayıtları yapılmayacaktır.

2014-2015 Güz dönemi ders kayıtlarında 8 -12 Eylül 2014 tarihinde önce dersler seçileceksonra 22-26 Eylül 2014 tarihleri arasında Katkı Payı / Öğrenim Ücreti ( Harç ) ödemesi gereken öğrencilerimiz bu ödemelerini yapacaklardır.

Katkı Payı / Öğrenim Ücreti ( Harç ) ödemesi gereken öğrencilerimiz 26 Eylül 2014 mesai saati bitimine kadar ödemelerini yapmamaları durumunda ders seçimleri iptal edilecektir.

Öğrencilerimizin Katkı Payı / Öğrenim Ücretlerini ödemedikleri takdirde, ilgili dönemde hiçbir öğrencilik hakları olmayacaktır.

Öğrencilerimiz, Katkı Payı / Öğrenim Ücretleri ödemelerini, T.C. Kimlik Numaralarını kullanarak,  Türkiye’nin her yerindeki Halk Bankası şubelerinden, Halk Bankası İnternet Bankacılığı veya banka kartı olmaksızın Halkbank ATM cihazlarını kullanarak yapabilirler. Her durumda da,  öğrencilerimiz işlem sonunda banka ödeme dekontunu almayı kesinlikle unutmamalıdır.

Detaylı bilgiye http://ogrisl.erciyes.edu.tr/sayfa.asp?bolum=duyurular&id=55web adresinden ulaşılabilir.