2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE
YATAY GEÇİŞ DUYURUSU

Fakültemiz programlarına 30.08.2014 tarihine kadar merkezi yerleştirme ile yatay geçiş başvurusu yapabileceklerdir. Başvuruda bulunacak olanların kayıtlı oldukları yıldaki merkezi (ÖSYS) yerleştirme puanının, Fakültemiz programlarının taban puanına eşit veya yüksek olması gerekmektedir. Tavan taban puanlarına Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı web adresinden ulaşılmaktadır.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler:

1)- Adayın başvuru dilekçesi.

2)- Adayın halen kayıtlı bulunduğu üniversiteden aldığı onaylı Öğrenci Belgesi.

3)- Adayın halen kayıtlı olduğu üniversiteye/programa kayıt yaptırdığı yıla ait ÖSYS Sonuç Belgesi.

4)- (Transkript) öğrencinin ayrılacağı kurumdan alacağı, izlediği bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları gösteren onaylı belge. (fotokopi veya suret kabul edilmez.)

5)-Başka Fakülte/Bölümlerden başvuru yapacak öğrenciler için öğrencisi olduğu kurumdan aldığı derslerin onaylı içerikleri.

NOT:  Posta ve faks ile gönderilen evraklar kabul edilmeyecektir. Eksik evrak ile başvuruda bulunanlara evraklarını tamamlamaları için herhangi bir tebligat yapılmayacaktır.)

*Değerlendirme Sonuçları: 05.09.2014 tarihinde Fakültemiz web sitesi duyurular kısmında yayınlanacaktır.

YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

BÖLÜMLER

1. Sınıf

2. Sınıf

3. Sınıf

4. Sınıf

SINIF ÖĞRETMENLİĞİ

FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ

İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞR.

SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ

TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK (İ.Ö)

İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ

ALMANCA ÖĞRETMENLİĞİ

İLKÖĞRETİM DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİL. BÖL.

İLKÖĞRETİM DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİL. BÖL. (İ.Ö)