MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Geçici Mezuniyet Belgesi Almak için Yapılması Gereken İşlemler

1)   Mezuniyet İlişiksizlik Belgesi 24 Haziran 2013  tarihinde mezuniyet töreninde dağıtılacaktır. (Fakültemiz Kütüphanesine Kitap borcu olan öğrencilerin belgesi kitapları iade ettikten sonra verilecektir.)

2)   Halk Bankası Üniversite Şubesine öğrenci kimliğinin iade edildiğine dair kaşe basılması.(Halk Bank 24 Ünv.Kim.)

3)        a) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığından (Kadir Has Kütp.)  ilgili bölüme onay yapılması,

b) İlahiyat Fakültesi Kütüphanesinden ilgili bölüme onay yapılması

4)   Yine formda yer alan 6 numaralı bölümün Üniversitemiz Sağlık- Kültür ve Spor Daire Başkanlığında, 7 numaralı bölümün ise Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında işlemlerinin yaptırılması, (İki birimde Rektörlük binasında)

5)   En Son olarakÖğrenci İşleri Daire Başkanlığınca verilecek olan matbu formun fotokopisi ile birlikte Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosuna şahsen uğrayarak Mezuniyet Belgelerinin alınması gerekmektedir.(En son dağıtılan öğrenci kimliği de buraya teslim edilecektir.)

NOT: Geçici Mezuniyet Belgeleri sadece 24 Haziran 2013 günü değil her zaman fakültemiz öğrenci işleri bürosundan alınabilir

D E K A N L I K