3.- 4. sınıfta Pedadagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına kayıt yaptıran (öğrenci belgeleriyle başvuru yapan) öğrencilerimizin lisanstan mezun olduktan sonra lisans diploma fotokopilerinin aslı gibidir onaylı örneğini Pedagojik Formasyon Birimine tebliğ etmeleri gerekmektedir. Belgeler ancak tebliğ ettikten sonra basılmaktadır.

Mezuniyet Belgelerinin Aslı gibi onaylı örnegi olmadan  fotokobi ile işlem yapılmamaktadır.

Not:Onaylı örneği Lisans Eğitimi Gördüğünüz Fakülteden veya Yüksek okuldan Yaptırabilirsiniz.

Bilgi İçin İletişim:  0352 207 6666 Dahili 37017 - 37019 Nolu Numaralardan İrtibata Geçebilirsiniz.

E mail : pedagojikformasyon@erciyes.edu.tr