Yedek Liste Kesin Kayıt İşlemleri İçin Yapılması Gerekenler:

1) Kesin Kayıt dilekçesi

2) Halen lisans öğrencisi olanlar için Öğrenci Belgesi; Lisans mezunları için Onaylı Mezuniyet Belgesi ya da Onaylı Diploma Örneği (Yurtdışından alınan diplomalar için denklik belgesi ibraz edilmelidir)

3) Onaylı Lisans Not Durum Belgesi (Transkript)

4) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Aslını ibraz etmek kaydıyla)

5) İki Adet Vesikalık Fotoğraf

6) 1. taksit için 1027 TL yi aşağıdaki hesaba yatırmaları ve dekontu Pedagojik Formasyon Birimine teslim etmeleri gerekmektedir. (Dekonta Ad-Soyad, TC Kimlik Numarası ve Formasyon Kayıt Alan Adı mutlaka yazılmalıdır).

Asil Liste Kesin Kayıtlar 12-19 Eylül 2017 tarihlerinde Eğitim Fakültesi A Blok Zemin Kat Pedagojik Formasyon biriminde saat: 9:00-16:30 arasında yapılacaktır.

Kesin kayıt yaptırdıktan sonra, herhangi bir nedenle devam etmeyen veya kayıt sildirenlere ücret iadesi yapılmayacaktır.

EĞİTİM FAKÜLTESİ DÖNER SERMAYE HESABI

T.C. ZİRAAT BANKASI

TALAS ŞUBESİ

HESAP NO : 49306715

IBAN : TR520001001439493067155001

Pedagojik formasyona ilişkin tüm duyuruları Eğitim Fakültesi web sitesinden takip edebilirsiniz.

*I. Dönem dersleri Cumartesi ve/veya Pazar olarak planlanmaktadır. II. Dönem dersleri ise Kesin Kayıt yaptıran öğrenci durumuna göre hafta içi ve hafta sonu da yapılabilecektir.

GIDA TEKNOLOJİSİ ÖĞRETMENLİĞİ*

Erciyes Üniversitesi 4. Sınıf Öğrencileri

ADI SOYADI GANO
1 KÜBRA ELİF ÖZKALELİ 2,62
2 EMİNE TOKCAN 2,60
3 BÜŞRA GÜMÜŞ 2,32

BİYOMEDİKAL CİHAZ TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLİĞİ*

Erciyes Üniversitesi 4. Sınıf Öğrencileri

1 MEHTAP DURMUŞ 2,94

* Bu alanların kontenjanı Öğetmenlik Uygulaması Dersi Kapsamında Uygulama Öğretmeni sayısıyla İlişkilendirilmiştir.

Diğer alanlarda Üniversite Senatosu tarafından belirlenen kontenjan dolmadığından, önkayıt sayfasındaki şartları sağlayan adaylar önkayıt yaptırmamış olsa da, 20 Eylül 2017 tarihi mesai bitimine kadar yukarıdaki belgelerle formasyon birimine kayıt yaptırabilirler.