4. sınıfta iken kayıt yaptıran (öğrenci belgeleriyle başvuru yapan) öğrencilerimizin lisanstan mezun olduktan sonra lisans diploma fotokopilerinin aslı gibidir onaylı örneğini Pedagojik Formasyon Birimine tebliğ etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde Pedagojik Formasyon Sertifikaları basılmayacaktır.Belgeler ancak tebliğ ettikten sonra basılacaktır.

Mezuniyet Belgelerini Aslıgibi onaylı örnegi olmadan  fotokobi ile işlem yapılmamaktadır.

Not:Onaylı örneği Eğitim Gördüğünüz Fakülteden veya Yüksek okuldan Yaptırabilirsiniz.

Bilgi İçin:  0352 207 6666 Dahili 37017 - 37019 Nolu Numaralardan İrtibata Geçebilirsiniz.

Mezun Olarak Başvuru Yapan Öğrencilerimizin Formasyon Belgeleri Basılmıştır. (22/06/2016 tarihli ilanımızda isim listesi  halinde yayınlanmıştır.) Mezun olduğu halde listede ismi olmayan öğrenciler irtibat numaralarımızdan bize ulaşsınlar.