DUYURU!!

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ 17. GELENEKSEL SPOR ŞENLİĞİ 17 NİSAN – 25 MAYIS 2017 TARİHLERİ ARASINDA AŞAĞIDA BELİRTİLEN BRANŞLARDA DÜZENLENECEKTİR. MÜSABAKALARA KATILMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN ENGEÇ 20 MART 2017 TARİHİNE KADAR BRANŞLARA GÖRE GÖREVLENDİRİLEN VE AŞAĞIDA BELİRTİLEN ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ İLE İRTİBATA GEÇMELERİ ÖNEMLE DUYURULUR.

BRANŞLAR                                                 İRTİBATA GEÇİLECEK ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ

Mini Futbol  (Erkek-Kız)                          Arş.Gör.Emre TOPRAK /Arş.Gör.Dr.İ.Afşin KARİPER/ Arş.Gör.Sevim SEVGİ(Kız Takımı)

Basketbol (Erkek-Kız)                              Arş.Gör.Gürkan TABAK/Arş.Gör.Dr.İ.Afşin KARİPER/ Arş.Gör.Ebru EZBERCİ(Kız Takımı)

Voleybol (Erkek-Kız)                                Arş.Gör.Gürkan TABAK/ Arş.Gör. Azime ATAY(Kız Takımı)